Vil du arbejde med os?

// Send os en uopfordret ansøgning og fortæl, hvorfor vi ikke kan undvære dig. Send din ansøgning og CV til job@d60.dk

Profiler ved d60

Vi er en bred skare af it-eksperter, forretningskonsulenter og softwareudviklere. Vi er digitale eksperter, der transformerer og flytter virksomheder.

Forretningskonsulent

Forretningskonsulenten er bindeleddet mellem kunden og os. De drøfter forretningskritiske løsninger med potentielle kunder og hjælper med at identificere og analysere kundes specifikke behov. De er ligeledes ansvarlige for planlægning, opfølgning og kvalitetssikring af leverancer.

UX designer

Vores UX designere sikrer, at vores løsninger lever op til vores ambitioner om brugervenlighed. Primære arbejdsopgaver indebærer sparring med kunden angående identifikation og definering af brugertyper samt udarbejdelse af interaktive wireframes og user flows.

Softwareudvikler

Vores softwareudviklere har ansvar for udviklingen af løsningen. Deres arbejdsopgaver omfatter udarbejdelse af systemarkitektur og løsningsdesign. De udvælger først den mest passende teknologi, hvorefter de programmerer, kvalitetssikrer og implementerer de forskellige forretningssystemer.

Vi er altid i gang

// Kulturen

Hos os er ingen dag som den forrige. Vi taler af erfaring, for vi har været i gang siden 2007. Gensidig respekt betyder meget for os. Og ikke mindst at have det sjovt. Også når vi arbejder. Eller drikker en fredagsøl.

dash

// Høj faglighed

Tempoet er højt. Udfordringerne mange. Så vi tager alle ansvar og ejerskab for vores projekter. Men med stor frihed. Vi har indflydelse på vores hverdag, og på de løsninger vi udvikler. Vi har fokus på morgendagens udfordringer. For vores kunder. For os selv. Det er vores arbejde. Derfor har vi brug for dedikerede medarbejdere, der bidrager til vores fortsatte vækst og sikrer, at vi altid leverer de bedste løsninger til vores kunder.

//Nysgerrighed

Vi tror, at nysgerrighed er godt. Vi tror på at holde døren åben for tanker, vi ikke selv har tænkt. Vi tror, at hvert øjeblik rummer nye muligheder. Nye veje. Nye perspektiver. Og vi tror på at arbejde for tingene. Helt og fuldt.

circle

// Udbytte og udvikling

Vi ved, at kundens forretning er vigtig. Men vi ved også, at vores medarbejdere er altafgørende. Vi betragter dig som mere end en medarbejder. Og vi tror på, at arbejdsliv og privatliv skal fungere, før du kan fungere.

Vi har en ambition om at blive de bedste inden for vores felt. Derfor bruger vi hinanden aktivt som sparringspartnere i hverdagen. Hos os er der ikke langt fra idé til eksekvering. Vi har fokus på din udvikling, da vi ved, at det er sådan, vi skaber de bedste løsninger for vores kunder.

Samarbejde eller spørgsmål - lad os kontakte dig