Hvem er d60

d60 er et digitaliseringshus, der brænder for at hjælpe dig med at opnå forretningsfordele gennem teknologien. Med de rigtige kompetencer og en solid proces sikrer vi høj kvalitet i de løsninger, vi leverer. Vi er din samarbejdspartner. Professionelle. Ansvarlige. Erfarne. Agile. Og vi er her for din skyld. For at du kan få en holdbar løsning, der skubber grænser og skaber nye muligheder.

Hvad betyder teknologi for os?

Vi er fascinerede af, hvad teknologi kan gøre for mennesker. Hvordan den kan løse problemer. Hvordan den kan skabe nye muligheder. Vi tror på, at teknologien er en vigtig faktor, for at visionære tanker kan blive en realitet. At teknologien er midlet. Ikke målet. Vi ved, hvad mulighederne er, og vi udnytter potentialet fuldt og helt, når vi skræddersyer din løsning.

circle

Vi ser ikke på, hvordan tingene er. Vi ser, hvad de kan blive til. Vi ser potentialet.

// Årelang brancheerfaring

Vi har en forhåndsviden om it-systemer, som skaber muligheder for videnstunge brancher med mange daglige transaktioner og mange variabler. Det kunne være udsving i valuta, renter, energi- og råvarepriser. Vi har årelang erfaring med implementering og indsigt i din branches problemstillinger. Til gavn for dine målsætninger.

// d60 som samarbejdspartner

Vi tilbyder dig konkret sparring på, hvordan dine forretningsprocesser kan støttes, videreudvikles og nytænkes med nye teknologiske værktøjer. Hos os får du en partner, som har fokus på løsningen og forretningsværdien. Vi giver dig en objektiv rådgivning omkring teknologiens muligheder. Vi sikrer løsningen fra behovsanalyse til support af den færdige løsning. Vores tilgang er nemlig skræddersyet dine forretningsstrategiske mål.

// Sådan skaber vi værdi

Vi interesserer os for dig. For din forretning. For dine resultater. Derfor tager vi ansvar for din løsning. Værdi for os er, når vi sammen finder frem til, hvad den rigtige løsning er for dig. Du får en løsning i høj kvalitet, leveret til rette tid inden for aftalte økonomiske rammer. En løsning der er anvendelig. Solid. Bæredygtig. Sådan skaber vi værdien i de løsninger, vi leverer.

Samarbejde eller spørgsmål - lad os kontakte dig